1398/10/29 یکشنبه
پیام تبریک رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان به مناسبت ارتقای معاونت غذا و دارو
رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان با انتشار پیامی ارتقای معاونت غذا و داروی این دانشکده از سطح 3به 2 را تبریک گفت.

به گزارش خبرنگار وب‌دا از آبادان در متن پیام دکتر شکراله سلمان‌زاده آمده است:« بدون تردید درخشش، پیشرفت و ارتقای نظام سلامت در عرصه‌های مختلف مرهون زحمات بی‌وقفه و خستگی‌ناپذیر مجموعه‌هایی است که بی‌ریا و بدون توقف در ارائه خدمات این حوزه برای آحاد ملت شریف ایران همت گماشته و تلاش می‌کنند.

بدینوسیله ضمن تقدیر خالصانه از تلاش‌های قابل ستایش تمام زحمتکشان معاونت غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی آبادان، ارتقای این معاونت از سطح 3به 2 رو تبریک گفته و از خداوند منان سعادت و بهروزی این مجموعه ی تلاشگر از خواستارم.»

تعداد بازديد کنندگان سايت: 109749490 تعداد بازديد زيرپورتال: 774996 اين زيرپورتال امروز: 463 سایت در امروز: 86056 اين صفحه امروز: 48