آیین گرامیداشت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در دانشکده علوم پزشکی آبادان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار وب‌دا از آبادان، در این آیین حجت‌الاسلام زبیدی، جانباز مدافع حرم در خصوص عروج ملکوتی سردار امنیت دقایقی را به ایراد صحبت پرداخت.

مداحی و شعرخوانی در وصف سردار رشید اسلام، شهید قاسم سلیمانی از دیگر بخش‌های این مراسم بود.

مراسم یادشده با حضور دکتر شکراله سلمان‌زاده، رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان، معاونان این دانشکده، مدیران و جمعی از کارمندان این مجموعه و همچنین نمایندگانی از سپاه آبادان برگزار شد.

پذیرایی و قرائت فاتحه بخش پایانی آیین گرامیداشت سردار شهید سپهبد قاسم سلیمانی بود.

تعداد بازديد کنندگان سايت: 109766539 تعداد بازديد زيرپورتال: 775064 اين زيرپورتال امروز: 531 سایت در امروز: 103105 اين صفحه امروز: 60