1398/8/28 سه‌شنبه
افتتاح ساختمان کاوش در بیمارستان شهید بهشتی آبادان
رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان از افتتاح ساختمان کاوش در بیمارستان شهید بهشتی آبادان خبر داد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان از افتتاح ساختمان کاوش در بیمارستان شهید بهشتی آبادان خبر داد.

دکتر شکراله سلمان زاده؛ رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آبادان در گفتگو با خبرنگار وب‌دا در آبادان از تجهیز و توسعه بخش‌های آموزش و تحقیقات بیمارستان شهید بهشتی آبادان خبر داد.

وی در این زمینه گفت: با توجه به افزایش دانشجویان این دانشکده و لزوم توسعه فضای تحقیق و مطالعه، به دنبال آموزشی شدن بیمارستان های دانشکده ، ساختمان کاوش ، شامل بخش‌های کتابخانه، سایت پژوهش ، اتاق جستجو و سالن مطالعه به مجموعه تحقیقاتی این دانشکده افزوده شد.

دکتر سلمان زاده گفت: این بخش ها با صرف مبلغی بیش از 8 میلیارد ریال در مساحتی حدود 300 متر مربع با مشارکت مدیریت بیمارستان شهید بهشتی آبادان و معاونت آموزشی و تحقیقاتی دانشکده علوم پزشکی آبادان تاسیس و به بهره دبرداری رسید.

تعداد بازديد کنندگان سايت: 109767294 تعداد بازديد زيرپورتال: 775067 اين زيرپورتال امروز: 534 سایت در امروز: 103860 اين صفحه امروز: 62