1398/8/25 شنبه
دیدار دکتر سلمان‌زاده با رئیس دادگستری و دادستان جدید آبادان
رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان با رئیس دادگستری و دادستان جدید این شهرستان دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش خبرنگار وب‌دا از آبادان، دکتر شکراله سلمان‌زاده، رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان ضمن تبریک انتصاب‌های اخیر در حوزه‌ی قضای آبادان، با نعمت ا... روشن‌روان و حمید مرانی‌پور، رئیس دادگستری و دادستان جدید این شهرستان در خصوص موضوعاتی همچون سلامت عمومی، بهداشت، غذا و دارو، گمرکات و طب سنتی تبادل‌نظر کرد.

در این جلسه درخواست دانشکده علوم پزشکی آبادان مبنی بر بررسی مشکلات مربوط به این مجموعه در یک شعبه مشخص نیز مطرح شد.

در این دیدار دکتر فرشید بهشتی، معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر حجت‌اله جانبی، معاون درمان، احمد جلالی، مشاور رئیس، فیصلی، مسئول امور حقوقی و حسین کایدخورده، رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان، دکتر سلمان‌زاده را همراهی کردند.

تعداد بازديد کنندگان سايت: 109765193 تعداد بازديد زيرپورتال: 775059 اين زيرپورتال امروز: 526 سایت در امروز: 101759 اين صفحه امروز: 58