.

رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان با حضور در محل خدمت پرتونگاران این دانشکده از زحمات ایشان قدردانی کرد.

به گزارش خبرنگار وب‌دا در آبادان، در این دیدار که به مناسبت روز جهانی رادیولوژی شکل گرفت دکتر شکراله سلمان‌زاده به همراه عبدعلی رامی، مسئول امور مالی، حسین کایدخورده، مدیر روابط عمومی و فاطمه منوری، مسئول فیزیک بهداشت کل دانشکده علوم پزشکی آبادان با حضور در بیمارستان شهید معرفی‌زاده شادگان از زحمات پرتونگاران این دانشکده به اهدای گل و شیرینی تقدیر کردند.

در ادامه دکتر فرشید بهشتی، معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشکده علوم پزشکی آبادان به همراه دکتر غلامعباس ناصری‌پور، قائم مقام معاونت درمان و مهندس احمد جلالی، مشاور رئیس این دانشکده با حضور در بیمارستان‌های شهید بهشتی و آیت‌اله طالقانی آبادان این روز را به رادیولوژیست‌های بیمارستان یادشده تبریک گفتند.

گفتنی است آیین تقدیر از پرتونگاران برتر دانشکده علوم پزشکی آبادان در روزهای آتی برگزار می‌شود.

روز جهانی رادیولوژی ۸ نوامبر مصادف با کشف اشعه x توسط ویلیام رونتگن دانشمند آلمانی یک رویداد سالانه است که با هدف ترویج نقش تصویربرداری پزشکی در مراقبت‌های بهداشتی نوین تعیین شده است.

بیشتر
تعداد بازديد اين صفحه: 234976
تعداد بازديد کنندگان سايت: 109767135 تعداد بازديد زيرپورتال: 775066 اين زيرپورتال امروز: 533 سایت در امروز: 103701 اين صفحه امروز: 61