.

رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان با فرمانده نیروی انتظامی این شهرستان دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش خبرنگار وب‌دا از آبادان در این دیدار که به مناسبت هفته نیروی انتظامی محقق شد، دکتر شکراله سلمان‌زاده، رئیس، دکتر فرشید بهشتی، معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر حجت‌اله جانبی، معاون درمان، دکتر آرش یلالی، معاون بهداشت، مهندس احمد جلالی، مشاور، مهندس مهدی قنادزاده، مدیر حوزه ریاست و حسین کایدخورده، رئیس اداره روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی آبادان حضور داشتند و با اهدای دسته گل و لوح تقدیر از زحمات سرهنگ سید محسن تقی‌زاده، فرمانده انتظامی این شهرستان قدردانی کردند.

سرهنگ تقی‌زاده نیز ضمن اشاره به حدیثی از رسول اکرم(ص) با مضمون «نعمتان مجهولتان الأمن و العافیة» بر لزوم تعامل میان دانشکده علوم پزشکی آبادان و نیروی انتظامی در مباحثی همچون بهداشت، درمان و غذا و دارو تاکید.

بیشتر
تعداد بازديد اين صفحه: 234925
تعداد بازديد کنندگان سايت: 109688743 تعداد بازديد زيرپورتال: 774638 اين زيرپورتال امروز: 112 سایت در امروز: 25309 اين صفحه امروز: 10