همزمان با شروع رسمی خدمات‌رسانی به زائرین اربعین حسینی در تمامی مرزهای خروجی جلسه ستاد اربعین دانشکده علوم پزشکی آبادان در محل بیمارستان صحرایی مستقر در مرز شلمچه برگزار شد.

در این جلسه که به ریاست دکتر فرشید بهشتی؛ معاون توسعه مدیریت و منابع و قائم مقام ستاد اربعین دانشکده تشکیل شد، معاونین آموزشی پژوهشی، دانشجویی فرهنگی، غذا و دارو، قائم مقام درمان، معاون فنی معاونت بهداشت، رئیس مرکز فوریت‌های پزشکی این دانشکده، مدیران شبکه، روسای مراکزبهداشت و فوریت‌های پزشکی آبادان، خرمشهر و شادگان، مدیران و روسای مدیریت‌‎ها و ادارات ستادی دانشکده درگیر در ساماندهی و پوشش این رویداد مهم حضور داشتند.

در جلسه یادشده ضمن ارائه گزارش اقدامات انجام شده توسط واحدهای تابعه آخرین هماهنگی‌های لازم بین‌بخشی برای ارائه خدمت‌رسانی مطلوب به زائران اربعین حسینی مطرح شد.

تعداد بازديد کنندگان سايت: 109686807 تعداد بازديد زيرپورتال: 774636 اين زيرپورتال امروز: 110 سایت در امروز: 23373 اين صفحه امروز: 9