دوشنبه 16 تير 1399

1399/3/6 سه‌شنبه

همزمان با سوم خرداد و در آستانه عید سعید فطر محقق شد.

افتتاح پروژه‌های بهداشتی درمانی در خرمشهر.

افتتاح پروژه‌های بهداشتی درمانی در خرمشهر

به گزارش خبرنگار وب‌دا از آبادان، عصر امروز سوم خرداد همزمان با سالروز آزادسازی خرمشهر قهرمان و در آستانه عید سعید فطر با حضور استاندار خوزستان، امام جمعه و فرماندار ویژه خرمشهر، رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان، مسئولین شهری خرمشهر و جمعی از مدیران سازمان منطقه آزاد اروند پروژه‌های بهداشتی و درمانی این شهرستان با اعتباری بالغ بر ۴۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسیدند.

دکتر شکراله سلمان‌زاده رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان ضمن تشریح این پروژه‌ها اظهار داشت: بخش بستری داخلی زنان با زیربنای ۶۵۰ متری و با ۲۳ تخت، بخش آی‌سی‌یو با ۶تخت ویژه و

۲۳۰ متر مربع زیربنا و مرکز فیزیوتراپی با زیربنای ۵۷ مترمربع و ۴ تخت امروز به بهره‌برداری رسیدند.

وی همچنین از افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت آیت‌الله طالقانی خرمشهر با زیر بنای ۶۳۸ متر مربع در حوزه بهداشت خبر داد‌.

رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان افزود: به دنبال آن هستیم تا در هفته دولت ۲ مرکز جامع سلامت جدیده و امام خمینی را نیز در خرمشهر به بهره‌برداری برسانیم.