1399/2/2 سه‌شنبه

برگزاری نخستین جلسه هیات امنای دانشکده علوم پزشکی آبادان در سال 99.

نخستین جلسه هیات امنای دانشکده علوم پزشکی آباداند در سال جدید پیش از ظهر امروز برگزار شد. . .

به گزارش خبرنگار وب‌دا از آبادان، در این جلسه دکتر مطلق، یکی از اعضای هیات امنای دانشکده علوم پزشکی آبادان اظهار داشت: دانشکده علوم پزشکی آبادان در موضوع مبارزه با بیماری کرونا یکی از دانشگاه‌های موفق و پیشرو بوده است.

وی در همین خصوص افزود: این دانشکده هم در بیماریابی و هم در درمان کرونا از بسیاری از دانشگاه‌های دیگر عملکرد کنترلی مطلوب‌تری داشته و فراتر از یک دانشکده ظاهر شده است. رشد مثبت تغییرات در دانشکده علوم پزشکی آبادان در تمامی زمینه‌ها چشمگیر است.

دکتر خدادادی، دیگر عضو هیات امنای دانشکده علوم پزشکی آبادان نیز بیان کرد: در بحث مدیریت بحران دو موضوع اساسی مطرح است یکی هماهنگی بین‌بخشی و دیگری جلب همکاری سازمان‌های دیگر و به کارگیری آنها در مدیریت بحران که خوشبختانه در آبادان این دو اتفاق به خوبی محقق شده است.

وی همچنین تاکید کرد: مشارکت‌های اجتماعی که لازمه مدیریت و کنترل بحران است در آبادان به طور مناسب جلب شده است. لازم است از فرصت پیش آمده استفاده شود و با توجه به پتانسیل‌های منطقه توسعه زیرساخت‌ها و توانمندسازی نیروها در این راستا انجام شود.

دکتر موالی‌زاده دیگر سخنران این جلسه بود و اظهار کرد: یکی از مشکلات در کشور ضعف در مستندسازی است اگر قرار است این از خود گذشتگی‌های کارکنان درمان در تاریخ ماندگار شود نیاز است که از فرهنگ شفاهی به فرهنگ مستندسازی برسیم.

وی ادامه داد: در بحث اطلاع‌رسانی باید هوشمندانه عمل کنیم و مردم در در جریان امور قرار گیرند، امید دادن‌ها باید همراه با هشدار باشد. دانشکده علوم پزشکی آبادان با توجه به پارامترهای موجود استحقاق تبدیل شدن به دانشگاه را دارد و این امر مستلزم مستندسازی مناسب است.

در این جلسه رئیس و معاونین دانشکده علوم پزشکی آبادان گزارشی از عملکرد ماه‌های پایانی سال گذشته خود را ارائه دادند.

..