1398/12/11 يكشنبه

ترخیص 35بیمار مشکوک به کرونا از بیمارستان در آبادان..

رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان از ترخیص35بیمار مشکوک به کرونا از بیمارستان این شهرستان خبر داد. .

دکتر شکراله سلمان‌زاده ظهر امروز در گفتگو با برنامه بازتاب شبکه آبادان اظهار داشت: ۳۵ نفر از بیماران بستری شده در بیمارستان ترخیص شدند، تعداد بیماران مشکوک بستری شده در این بیمارستان به ۶۸ نفر کاهش یافته است و تعداد بیماران مبتلا به کرونا ویروس همان 3 نفر است.

وی همچنین در رابطه با توزیع مواد ضدعفونی‌کننده و الکل گفت: توزیع این مواد در داروخانه‌ها آغاز شده البته با حجم درخواست‌های مردم انتظار می‌رود از روزهای آینده روند توزیع و تقاضا متعادل‌تر شود.

رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان آموزش، اطلاع‌رسانی و حفاظت‌های بهداشتی را از اقدامات پیشگیرانه دانشکده برای جلوگیری از انتشار کروناویروس برشمرد و به مردم توصیه کرد در خانه بمانند و با دیدن علائم شدید سرماخوردگی حتما به پزشک مراجعه کنند.

وی به شهرداری‌ها توصیه کرد در صورت امکان ضدعفونی کردن چند باره شهر برای جلوگیری از انتشار این میکروب و ویروس را در دستور کار قرار دهند.