1399/1/11 دوشنبه

به منظور پیشگیری از شیوع کرونا و توسط دانشکده علوم پزشکی آبادان، اسکنر حرارتی تا هفته آینده در فرودگاه آبادان نصب می شود: .

سکنر حرارتی تا هفته آینده در فرودگاه آبادان نصب می شود: .

نصب اسکنر حرارتی در فرودگاه آبادان تا هفته آینده

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشکده علوم پزشکی آبادان از نصب اسکنر حرارتی در فرودگاه آبادان تا هفته آینده خبر داد

پیش از ظهر امروز دکتر فرشید بهشتی؛ معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشکده علوم پزشکی آبادان در گفتگو با خبرنگار وبدا از آبادان اظهار داشت: به منظور پیشگیری از بیماری کرونا، غربالگری و شناسایی افراد مشکوک به این بیماری دستگاه اسکنر حرارتی تا هفته آینده در فرودگاه بین‌المللی آیت اله جمی آبادان نصب می شود.

بهشتی گفت: یکی از شاخص‌ترین نشانه‌های افراد مبتلابه ویروس کرونا، افزایش غیرعادی درجه حرارت بدن است. لذا مأموران بهداشتی مستقر در مبادی ورودی مسافران تنها با اندازه‌گیری درجه حرارت بدن، افراد مشکوک به ابتلا را شناسایی و برای بررسی بیشتر به مراکز درمانی معرفی می کنند.
وی ادامه داد: به همین دلیل این دستگاه در محل ورود مسافران نصب می شود و عملکرد آن به گونه ای است که با عبور افراد از این دستگاه صورت آنان اسکن می شود و با توجه به حساس بود آن به حرارت اگر کسی تب داشته باشد علاوه بر هشدار، تصویری از فرد به کاربر دستگاه ارسال می کند.

این مقام مسئول هزینه خرید و راه اندازی این دستگاه را اعتباری بالغ بر یک میلیارد و ششصد میلیون ریال از محل منابع داخلی دانشکده برشمرد و افزود:  دستگاه مورد اشاره برای شناسایی افراد مشکوک به کرونا از سوی این دانشکده در فرودگاه بین‌المللی آیت اله جمی آبادان نصب می شود..