1398/12/13 سه‌شنبه

صدور مجوز راه‌اندازی 2خط تولیدی محلول ضدعفونی‌کننده دست در آبادان..

در کمیته فنی و تخصصی تایید صلاحیت پروانه‌های بهداشتی در معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان مجوز راه‌اندازی 2خط تولیدی محلول ضدعفونی‌کننده دست در این شهرستان صادر شد. .

دکتر هدا مجیری صبح امروز در گفتگو با خبرنگار وب‌دا در آبادان اظهار داشت: در این کمیته درخواست‌ها و مدارک ارائه شده از شرکت‌های متقاضی مورد بررسی قرار گرفت و در ادامه جلسه در خصوص بررسی راهکارهای چگونگی تامین محصولات ضد عفونی‌کننده با توجه به شرایط موجود و انتشار ویروس کرونا تصمیمات لازم اتخاذ شد.

وی افزود: پس از جمع‌بندی کلی با صدور مجوز 2کارخانه برای تولید محلول ضد عفونی‌کننده دست موافقت شد که این 2خط تولیدی با ظرفیت‌های تولید روزانه ۴ هزار و ۲ هزار لیتر محلول ضدعفونی‌کننده دست در شهرک صنعتی آبادان راه‌اندازی شد.

معاون غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان بیان کرد: محصولات تولیدشده در این 2کارخانه با شیشه‌های ۵۰۰ سی‌سی و بر پایه اتانول و افزودنی‌های مجاز آرایشی و بهداشتی است که پس از استفاده از آن‌ها نیاز به آبکشی دست وجود ندارد.