دوشنبه 16 تير 1399
1399/3/31 شنبه

فراخوان دانشکده علوم پزشکی آبادان برای اهدای پلاسمای خون بهبودیافتگان کووید۱۹..

رییس دانشکده علوم پزشکی آبادان طی فراخوانی از بهبود یافتگان بیماری کووید ۱۹ خواست تا برای درمان بیماران مبتلا به کرونا در جنوب غرب استان خوزستان پلاسمای خون خود را اهدا کنند.

دکتر شکراله سلمان‌زاده اظهار داشت: همکاران بنده در مجموعه دانشکده علوم پزشکی آبادان پس از اخذ مجوز لازم از وزارت بهداشت، استفاده از پلاسمای بیماران بهبودیافته برای درمان بیماران مبتلا به کرونا را با همکاری سازمان انتقال خون استان در برنامه درمانی خود قرار داده‌اند.

وی افزود: از تمامی عزیزان ساکن در شهرهای آبادان، خرمشهر و شادگان که اخیراً پس از ابتلا به بیماری کرونا، به بهبودی کامل رسیدند دعوت می‌شود تا به شکرانه‌ی بازیابی سلامتی خود، برای اهدای زندگی به دیگر هم‌نوعان مبتلا به این بیماری مقداری از پلاسمای خون خود را اهدا کنند تا در این اقدام انسان‌دوستانه شریک شده و این دانشکده را همراهی کنند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان با اشاره به اینکه فرآیند اهدای پلاسما مشابه اهدای خون است و با اهدای آن می‌توانید به بازیابی سلامت هموطنان مبتلا به کرونای خود که در بیمارستان‌ها بستری هستند، کمک کنید، تصریح کرد: علاقه‌مندان به مشارکت در طرح اهدای پلاسما (بیمارانی که حداقل ۴هفته از بهبودی آنان گذشته باشد) می‌توانند به معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی آبادان واقع در احمدآباد، خیابان ۱۵ اصلی، نبش ۶ فرعی مراجعه یا از طریق تماس با شماره 09376319161 آمادگی خود را اعلام کنند.

به هریک از علاقه‌مندان شرکت کننده در این امر خداپسندانه مبلغ یک میلیون ریال بعنوان هدیه اهدا می‌شود و هزینه ایاب و ذهاب این عزیزان تا مرکز استان نیز رایگان است.