1398/2/7 شنبه

افتتاح مرکز کنترل پایش و مراقبت‌های درمانی دانشکده علوم پزشکی آبادان.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی آبادان از افتتاح مرکز کنترل پایش و مراقبت‌های درمانی با هدف اصلی مانیتورینگ خبر داد.

دکتر شهرام مقام در حاشیه افتتاح مرکز کنترل پایش و مراقبت‌های درمانی در گفتگو با خبرنگار وب‌دا از آبادان اظهار کرد: مرکز پایش درمانی توسط اورژانس پیش‌بیمارستانی اداره می‌شود.

وی اضافه کرد: تمام بیمارستان‌های شهر توسط مانیتور این مرکز رصد می‌شوند و اگر جایی نیاز به اقدام درمانی باشد ولی خدای نکرده سهل‌انگاری صورت گیرد یا نیاز به اقدام بهتر احساس شود، مرکز پایش ورود و با تماس با بیمارستان روند را اصلاح می‌کند.

وی پایش بیماران واردشده به بیمارستان، اعزام بیماران از مراکز درمانی به بیمارستان، گرفتن پذیرش  و مهم‌تر از همه مانیتورینگ را از وظایف مرکز کنترل پایش و مراقبت‌های درمانی برشمرد.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشکده علوم پزشکی آبادان افزود: در کنار این مرکز پایگاه فوریت‌های شماره ۵ شهری و مرکز آموزشی کارکنان فوریت‌های شهید کایدخورده نیز افتتاح شد.

وی  اعتبار ریالی مرکز کنترل پایش و مراقبت‌های درمانی را ۲ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: هزینه راه‌اندازی پایگاه و مرکز آموزشی یادشده با هم  ۳.۵ میلیارد ریال بوده است.