یکشنبه 30 اردیبهشت 1403

1403/2/17 دوشنبه

اخذ مجوز ۴ساله مقطع  كارشناسي فناوري اطلاعات سلامت در دانشگاه  علوم پزشكي آبادان.

معاون آموزشي، تحقیقات و فناوري دانشگاه علوم پزشكي آبادان از صدور مجوز۴ساله دوره آموزشي  مقطع  كارشناسي فناوري اطلاعات سلامت در اين دانشگاه خبر داد. .

دکتر حمیدرضا زاهري صبح امروز در گفتگو با خبرنگار وبدا در آبادان اظهار کرد:  در راستاي  اجراي آيين‌نامه اعتباربخشي برنامه آموزشي رشته‌هاي علوم پزشكي، بهداشت و تخصصي،  شوراي گسترش دانشگاههاي علوم پزشكي،  كميته اعتباربخشي دبيرخانه معاونت آموزشي وزارت  پس از بررسي مستندات و نتايج،  نظر موافق خود را برای استمرار دوره آموزشي فناوري اطلاعات سلامت در مقطع كارشناسي  را در اين دانشگاه اعلام کرد.
وی افزود: فناوري اطلاعات  سلامت، دوره‌ای بین رشته‌ای است که بر پایه علوم پزشکی، فناوری اطلاعات و مدیریت بنا شده است و فارغ‌التحصيلان اين دوره آموزشي،  توانمندي‌هايي از قبيل تصدی و مدیریت بخش فناوری اطلاعات سلامت در بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی، اجرای استانداردهای پایش کیفیت سلامت (درستی، اعتبار و تایید داده‌ها)، طراحی و مهندسی مجدد فرایندهای مدیریت اطلاعات سلامت را كسب خواهند كرد.
آرشیو